18 Holes Midgetgolfbaan

Gezellig met vrienden of familie, of met de kinderen, voor leuk dagje uit of als activiteit tijdens uw feest! Midgetgolf het spel dat iedereen kan en nooit verveeld.

Tegenover ons pand ligt een prachtige midgetgolfbaan van 18 holes, de sierlijk aangelegde banen liggen verspreid tussen het groen van het Hulsbeek. Midgetgolf is voor iedereen, jong/oud allemaal raken we ineens razend fanatiek als om het balletje met zo min mogelijk slagen in het gaatje te krijgen. Door de verschillende hindernissen staat u bij elke baan weer voor een uitdaging. Sla de bal door de looping, het doolhof of een hole-in-one bij het net.. Tevens gezellig met familie, vrienden, kinderen in de buitenlucht en de natuur ongedwongen een balletje te kunnen slaan. Als we dan na onze trotse overwinning of beschamende nederlaag een heerlijk drankje & hapje nemen op het terras dan is de dag toch helemaal geslaagd?


De kosten bedragen 4 euro per speelronde van 18 holes, de prijs kinderen onder de 12 jaar is 3 euro. U kunt zich melden bij het restaurant, hier ontvangt U de golfstick een balletjes en een scorekaart (hiervoor kan een borgsom van toepassing zijn).

Wilt u ook een balletje komen slaan?, voorkom telleurstelling en bel ons even op 0541-51 36 79 of het mogelijk is.

Voor oud en jong!