Iets te vieren?

Dan bent U bij partycentrum Flusshoeve-Siemerink aan het juiste adres, wij bieden namelijk vele mogelijkheden voor elke gelegenheid. U kunt uw avond invullen zoals U dat wenst!

Onze partyzalen bieden de juiste ambiance en mogelijkheden om uw bruiloft, jubileumfeest of personeelsfeest een succes te laten zijn.

 

In het linkermenu vind U uitgebreidere informatie over de mogelijkheden.

U kunt tevens onze informatie map downloaden hieronder, daarin vindt U tevens alle prijzen.

 

Of u met een klein of heel groot gezelschap komt, een groot feest of een feestje wil organiseren, het maakt ons niet uit. Voor ons telt alleen dat u een dag beleeft die u niet meer vergeet!

 

Komt U gerust eens langs om een kijkje te nemen, wij adviseren U graag welke mogelijkheden er zijn voor uw gelegenheid, zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw wensen helemaal naar tevredenheid worden ingevuld.

klik hier voor een vrijblijvende offerte !
Op 5 kilometer van Oldenzaal, en onder de rook van Hengelo en Enschede zijn wij uitstekend bereikbaar voor de kern van Twente. En vind uw het recreactiepark Het Hulsbeek met al haar facetten voor onze deur. ons veelzijdige zalencentrum bied mogelijkheden voor uw: personeelsfeest, jubileum, bruiloft, vergadering, familiefeest, bedrijfsfeest of praktisch elke andere gelegeheid. een groot feest of een bescheiden feestje bij ons bent u al meer dan 40 jaar aan het juiste adres!