Noabers

Recreactiepark Het Hulsbeek

Een overgetelijke plek, vol waterpret, sportieve uitspattingen en een indrukwekkende natuur. Een voormalige landgoed dat in de jaren zeventig is omgetoverd tot een schitterend recreatiepark. Veel van het oude landgoed is bewaard gebleven. Bos waterpartijen met stranden en ligweiden, heidevelden, vennetjes, en recreatieve voorzieningen.

Mini Camping De Paardebloem

Afbeeldingsresultaat voor Mini Camping De Paardebloem

Even buiten het dorpje deurningen aan de rand van het hulsbeek, ligt in het groene twentse land een prachtge mini camping. Er zijn 25 ruime plaatsten voor tent en caravan op deze camping . alle plaatsen zijn voorzien van elektra.

Paintball Warriors
Paintball Warriors

Bij Paintballwarriors kunt u paintball spelen onder deskundige begeleiding. met verschillende spelvormen. Zo staat het ene moment doorzettingsvermogen centraal terwijl er ook situaties zijn waarbij je niet kunt winnen zonder tactisch te werk te gaan. Het mogelijk Paintball te combineren met andere (outdoor)activiteiten en een hapje/drankje.

Villa Park Eureka
Villapark Eureka

In een prachtig stukje natuur staan deze Twentse villa’s op royale afstand verspreid. Rust, ruimte, optimale luxe en privacy en veel speelvoorzieningen voor de kinderen zijn de belangrijkste kenmerken van villapark Eureka.

Toppark ‘t Hulsbeek

Toppark ‘t Hulsbeek is gelegen aan de westelijke rand van recreatiepark het Hulsbeek aan de Reininksweg.
Het heeft een oppervlakte van 1,5 hectare en een capaciteit van 50 camperplaatsen. De slingerende weg door het park en de ruim bemeten camperplekken zorgen voor een speelse opstelling