Bent u op zoek naar een partycentrum . Kom dan eens langs bij Partycentrum Flusshoeve ! U vindt ons in Deurningen aan de rand van het recreatiepark ’t Hulsbeek. Wij bieden voor elke soort gelegenheid precies de faciliteiten die u wenst. Bedrijfsfeesten kunnen prima plaatsvinden door onze zaalverhuur te combineren met één of meer van onze vergaderlocaties. Voor themafeesten kunt u onze feestzaal huren. Deze toveren wij dan om in bijvoorbeeld een Country & Western of jaren ‘60-’70 setting. Voor familie uitjes bent u ook bij ons partycentrum aan het juiste adres. Zo bieden wij diverse (actieve) binnen- en buitenactiviteiten aan voor ieder feest.

Zaalverhuur voor verschillende feesten

De feestzaal van ons partycentrum is voor allerlei partijtjes te reserveren.  Dat geldt overigens ook voor onze vergaderlocaties. Wij geloven namelijk niet in één soort feest of vergadering. Om het u eenvoudiger te maken, biedt ons partycentrum enkele interessante opties aan. Zo hoeft u zelf niet meer op zoek naar wat er zoal gedaan kan worden tijdens familie uitjes of hoe geslaagde themafeesten eruit zien. Bij Partycentrum Flusshoeve kun u een zaal huren voor een:

  • Bedrijfsfeest of personeelsfeest
  • Familiedag
  • Themafeesten
  • Bruiloft
  • Barbecueën.

Bedrijfsfeest of personeelsfeest

Partycentrum Flusshoeve is uitermate geschikt wanneer je graag een bedrijfsfeest wilt organiseren in de omgeving van het Hulsbeek. Door ons aanbod van binnen- en buitenactiviteiten kunt u uw feest perfect combineren met enkele teambuilding activiteiten. Ook beschikken wij over verschillende catering mogelijkheid om uw dag compleet te maken.

Familiefeest en themafeesten

Partycentrum biedt verschillende themafeesten aan die perfect zijn voor een familiefeest in de omgeving van het Hulsbeek.   Welke thema kies jij?

  • Casino
  • Thema feesten
  • Klootschieten.
  • Div. Spel mogelijkheden.
  • Midgetgolf banen.  Enz.

Perfecte trouwlocatie voor je bruiloft

Een bruiloft of jubileum is een speciale aangelegenheid en het vinden van een geschikte trouwlocatie is erg belangrijk. Bij onze partycentrum hebben wij al veel ervaring met het organiseren van bruiloften. Onze feestzalen zijn hier perfect voor ingericht in een vrije omgeving met eigen parkeerplaats voorziening.

Op 5 kilometer van Oldenzaal, en onder de rook van Hengelo en Enschede zijn wij uitstekend bereikbaar voor de kern van Twente. En vind uw het recreactiepark Het Hulsbeek met al haar facetten voor onze deur. ons veelzijdige zalencentrum bied mogelijkheden voor uw: personeelsfeest, jubileum, bruiloft, vergadering, familiefeest, bedrijfsfeest of praktisch elke andere gelegeheid. een groot feest of een bescheiden feestje bij ons bent u al meer dan 40 jaar aan het juiste adres!