Café Restaurant Partycentrum Siemerink is dus gelegen aan de rand van recreatiepark Het Hulsbeek. Dit 230 hectare grote landgoed ligt in een afwisselend Twents landschap. Onder de rook van Oldenzaal vindt u bos, weiland, vennen, heide en plassen die uitnodigen tot allerlei activiteiten.

De kern van Het Hulsbeek wordt gevormd door speciaal voor de recreatie aangelegde waterplassen. Vissers vinden volop rustige hoekjes langs de vriendelijk begroeide oevers van de visvijver.

Wandelliefhebbers en fietsers vinden uitgestrekte wandel- en fietspaden die aansluiten op langere routes door het Twentse landschap. Ze brengen u langs heidevelden, vennetjes, beken en gevarieerde bospercelen. Siemerink is een uitstekende start- of rustplaats voor uw tocht door dit prachtige landschap.

Tenslotte biedt het Hulsbeek ook een scala aan andere activiteiten. Zoals gezellig Twents klootschieten op de aanwezige klootschietbaan. Daarnaast vind u op het recreatiepark een wielerbaan, mountainbikepad, kartingbaan, manege en zelf een sauna.

Op 5 kilometer van Oldenzaal, 10 km van Hengelo en 12 km afstand van Enschede gelegen tussen de Deurningerstraat en Hengelosestraat, dichtbij de A1 zijn we goed bereikbaar voor de kern van Twente. Tevens is er parkeerruimte aanwezig voor ons pand.

Neemt U vrijblijvend contact op voor informatie en inlichtingen, wij zullen U graag ter woord staan en hopen U te mogen verwelkomen in ons bedrijf.